AcasaProcedura de solutionare a reclamatiilor

Procedura de solutionare a reclamatiilor

 

Reclamatiile si sesizarile Dvs. pot fi inaintate prin e-mail, telefonic, fax, prin serviciul postal trimise catre Enigma-System la adresa postala str. Popa Savu nr. 26, 011433 Bucuresti.

 

Departamentul responsabil cu primirea si inregistrarea reclamatiilor de ordin comercial este:

In cazul reclamatiilor de ordin comercial va rugam sa luati legatura cu managerul Dvs. de cont (Departamentul Vanzari), mentionat in contract sau sa ne contactati la numarul 021 233 22 22, de unde veti fi directionati in mod corespunzator.

Program de lucru:

Luni-Vineri, de la 10:00 la 16:00, exceptand sarbatorile legale

Telefon: 021 233 22 22 

E-mail: customer_service@enigma-system.net 

Adresa: str. Popa Savu nr. 26, 011433 Bucuresti

 

Departamentul responsabil cu primirea si inregistrarea reclamatiilor de ordin tehnic este:

In cazul reclamatiilor de ordin tehnic va rugam sa luati legatura cu departamentul Monitorizare Retea – Network Operations Center

Program de lucru: Luni-Vineri, de la 10:00 la 16:00, exceptand sarbatorile legale

Telefon: 021 233 22 22 

E-mail: noc@enigma-system.net 

Adresa: str. Popa Savu nr. 26, 011433 Bucuresti

 

Termenul de depunere a reclamatiilor:

Puteti transmite reclamatiile Dvs. in legatura cu executarea necorespunzatoare a contractului de servicii de telecomunicatii conform termenelor stipulate in contractele incheiate.

 

Solutionarea reclamatiilor:

Solutionarea reclamatiilor si trimiterea raspunsului (via telefon, e-mail sau posta, dupa caz) se va efectua in termen de maxim 7 zile de la data inregistrarii acestora. In cazul in care reclamatia nu poate fi solutionata in acest termen, Enigma-System va va informa in termen de 10 de zile de la inregistrare despre stadiul de solutionare a acesteia.

In cazul reclamatiilor de ordin tehnic, termenul maxim de raspuns este cel contractual, raportat si la situatia concreta semnalata.

 

Litigii:

In cazul in care nu sunteti multumit de solutia data reclamatiei Dvs. sau in situatia in care litigiul astfel creat nu se rezolva pe cale amiabila, aveti posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) sau sa apelati la alte proceduri extrajudiciare de solutionare a litigiilor (spre exemplu: mediere), precum si sa va adresati instantelor competente.