AcasaServicii

Servicii

Desi sunt patru jucatori mari care deja opereaza pe piata de telecomunicatii mobile, nici unul din ei nu ofera toate serviciile pe care o retea de telefonie mobila o poate asiguraDeoarece o retea de telefonie si internet mobil poate oferi mult mai mult decât voce si internet mobil.

Serviciile pe care ENIGMA-SYSTEM le va oferi sunt noi pentru piata româneasca, unele dintre ele chiar în premiera mondiala. Un nou operator mobil poate directiona eforturile spre o anumita nisa sau chiar un anumit segment de piata, neexploatat pâna în prezent de catre ceilalti operatori.

Avantajul pentru un nou operator de telefonie si internet mobil este faptul ca investitiile în infrastructura sunt mai putin costisitoare daca se alege o retea All-IP (nicidecum TDM si IP), cea mai mare parte a cheltuielilor mergand spre crearea de noi servicii.

Într-o tara unde deja sunt patru operatori mari (Orange, Vodafone, Telekom si RCS&RDS), un nou operator de telefonie si internet mobil poate deveni profitabil numai prin oferirea de servicii inovatoare, si nu printr-un razboi cu preturile (uneori chiar dumping).

 

Numar de telefon la alegere

 
 
 

Portal web de administrare

 
 
 

Mai multe numere pe acelasi terminal

 
 
 

Mai multe cartele SIM cu acelasi numar

 
 
 

M2M (machine-to-machine)

 
 
 

Cartela SIM pentru programatori