AcasaSoluții

Soluții

Asa cum a fost precizat anterior, grupul tinta pentru companie îl reprezinta posesorii de telefoane 4G. Astfel, toate analizele de piata prezentate pe website se refera la acest segment de piata, care este în continua crestere. Conform studiilor, peste 5,3 milioane de telefone 4G au fost vandute pana în prezent pe piata romaneasca si mai mult de 3,6 milioane de telefoane vor fi vandute numai în perioada 2016-2017. Iar vanzarile sunt estimate sa aiba aceeasi tendinta de crestere pentru urmatorii 5 ani.

Strategia de marketing a companiei ENIGMA-SYSTEM trebuie sa ia în considerare resursele reduse pe care compania poate aloca pentru comercializare. La început, compania va face publicitate pe internet, (de exemplu, Google), ca urmare a faptului ca cheltuielile pot foarte usor fi corelate cu beneficiile.

Desi concurentii directi sunt foarte puternici, strategia cu care ENIGMA-SYSTEM va porni este foarte diferita. Compania va încerca sa se distinga prin intermediul serviciilor sale.


Principalul obiectiv pentru companie vor fi utilizatorii de telefoane 4G. Acest lucru se datoreaza faptului ca toate cartele SIM eliberate de ENIGMA-SYSTEM vor functiona numai pe acest tip de telefoane.

Asa cum a fost precizat anterior, compania nu se va angaja într-o lupta cu preturile, deoarece resursele sale nu permit acest fel de abordare. În schimb, aceasta va viza clientii care sunt suprasaturati de mii de minute în retea, si doresc sa beneficieze de cele mai bune tehnologii inovatoare, proiectate de programatorii ENIGMA-SYSTEM.