AcasaServicii Telefonie si internet prin satelit

Telefonie si internet prin satelit

Oferta de mai jos se refera doar la serviciul de telefonie si internet prin satelit, fiind diferita de oferta pentru voce mobila furnizata prin intermediul unei cartele SIM 3G


Având în vedere ca începând cu data de 24 Martie 2013, beneficiile si creditul clientilor retelei CDMA 450 MHz nu mai sunt disponibile, Enigma-System vine cu o solutie: telefonie si internet prin satelit. Pentru cei care sunt în zone fara acoperire GSM sau UMTS, legatura poate fi asigurata prin satelit, serviciul de voce fiind furnizat de Enigma-System, prin VoIP.VESTI BUNE:

- taxare la secunda, chiar din prima secunda

- valabilitatea creditului nelimitata

- tarife avantajoase atat pentru national, cat si international (orice destinatii)

- fara abonament lunar pentru serviciul de voce

- acoperire oriunde in Romania


VESTI MAI PUTIN BUNE:

- costul echipamentelor - in cazul optarii pentru legatura prin satelit, in zonele cu receptie deficitara a semnalului CDMA 450 MHz - nu este prea prietenos (~ 280 EURO)

- momentan, doar cu abonament lunar pentru internet - in cazul optarii pentru legatura prin satelit - (minim 17 EURO/luna)

- se pot primi apeluri din toate retelele internationale, iar din cele nationale doar din: Vodafone, Orange, Cosmote, Romtelecom, UPC si GTS Telecom. In curand si din Euroweb, Digicom, Akta, NetConnect.

- serviciul SMS nu este inca disponibil.Enigma-System este in discutii cu un furnizor de internet prin satelit, pentru a gasi o metoda de reducere a costurilor, atat pentru echipamente, cat si pentru abonamentul lunar.


Tarife destinatii nationale:

mobil: 0,04 EURO/minut (fara TVA)

fix: 0,01 EURO/minut (fara TVA)

 

Alte tarife:

- taxa portare numar: 5,6 EURO (fara TVA) pentru numar de mobil, respectiv 7,8 EURO  (fara TVA) pentru numar de fixDOCUMENTE UTILE:

Conditii Generale de Furnizare a Serviciilor Preplatite

Cerere de Portare